Товариський матч. "Ворскла" – "Олександрія" 5:4. Дружня перестрілка

3293 08.09 2018   22:18
Официальный сайт "Ворсклы"

"Ворскла" - "Олександрія" - 5:4

Голи: Кулач 21, Карека 25, Одарюк 55, Коломоєць 75, Мисик 84 – Ковалець 4, Шастал 17, 23, Грицюк 45.

"Ворскла". 1-й тайм: Ткаченко, Пердута, Даллку, Чеснаков, Артур, Кобахідзе, Габелок, Скляр, Кадимян, Кулач, Карека; 2-й тайм: Шуст, Якубу, Мартиненко, Сапай, Саків, Ребенок, Кравченко, Мисик, Одарюк, Сергійчук, Коломоєць (Білий, 83).

"Ворскла" та "Олександрія" заповнила паузу в чемпіонаті України товариським матчем, який відбувся у Полтаві на стадіоні "Лтава", інформує прес-служба полтавського клубу.

Вже на початку зустрічі Ковалець змусив капітулювати оборону "Ворскли". Полтавці ж відповіли небезпечним забігом Кареки, який невловимим бразильським фінтом змусив опонента розтягнутися на газоні стадіону "Лтава". Після чого Карека пробив по воротах, кіпер парирував на Кадимяна, але Гегам з гострого кута направив м’яча у стража воріт. Потім "Ворскла" знову пропустила у контратаці – відзначився Шастал. Ще три хвилини і вже забиває "Ворскла" - Кулач зі штрафного пробив точно у кут, воротар лише кінчиками пальців дотягнувся до м’яча, але цього було недостатньо. Ще хвилини – і знову шанс у Кулача. Артур пролетів лівим флангом віддав вивірену передачу на свого співвітчизника Кареку, Ніколас відкотив під удар Владові, щоправда захисник блокував спробу десятки "Ворскли".

Надалі ж команди обмінялися голами, у "Олександрії" забив Шастал, а у "Ворскли" після класного проходу Кобахідзе і пасу від нього ж – Карека. На останній хвилині тайму Грицюк довів перевагу своєї команди до двох голів – 2:4. Здавалося б, що все втрачено у цьому матчі для полтавців.

Та от у другому таймі спочатку Одарюк за десять хвилин після свистка відіграв один гол. За 15 хвилин до кінця матчу Коломоєць зробив рахунок рівним. А вже в ендшпілі Мисик приніс "Ворсклі" вольову перемогу.

Популярные новости