Юрій Бакалов: “Потрібно багато працювати в тактичному плані”

937 26.08 2018   14:00
Фото - ФК "Львов"

Головний тренер ФК "Львів" Юрій Бакалов розповів офіційному сайту клубу про підготовку "синьо-золотих левів" до виїзного матчу 6-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги з "Маріуполем". Гра відбудеться сьогодні, на стадіоні імені В.С. Бойка, початок - о 19.30.

– Юрію Михайловичу, розкажіть про передматчеве тренування ФК "Львів" напередодні виїзної гри з "Маріуполем". На чому була сфокусована підготовка до поєдинку?

– Робота була спрямована на удосконалення техніко-тактичної підготовки команди напередодні матчу з "Маріуполем". Також було теоретичне заняття – показали хлопцям сильні і слабкі сторони суперника.

– Як охарактеризуєте наступного суперника "синьо-золотих левів" в УПЛ?

– "Маріуполь – дуже хороша і збалансована команда, зіграна, в ній виступають кваліфіковані футболісти. Команда досить здорово лавірує між декількох тактичних схем. Що стосується нашого матчу, то постаралися врахувати всі ці фактори, щоб досягти успіху.

– У "азовців" був непростий ігровий період, коли потрібно було виступати і в чемпіонаті України, і в кваліфікаційних поєдинках Ліги Європи. Як вважаєте, це може стати у нагоді львівській команді?

– Зараз "Маріуполь" вже вилетів з єврокубків. Я думаю, що той досвід, який вони набули, допоможе їм у чемпіонаті. Хоч вони і вибули з турніру, але матчі з суперниками такого високого рівня чималого коштують. У кожній лінії є лідери, які готові повести колектив за собою – Худжамов, Яворський, Фомін. Зараз ще посилив команду Федорчук, який додав строгості в оборонних порядках. Швидкі фланги – Чурко і Тищенко. Я вважаю, що зараз "Маріуполь" знаходиться не на своєму місці в турнірній таблиці.

– У Вас вже був час придивитися до колективу після того, як Ви очолили ФК "Львів". Які зробили висновки стосовно побаченого?

– Поки існують проблеми, які необхідно вирішувати. Команду до сезону готував інший тренер, я ж певні моменти підготовки бачу трохи по-іншому. Але, в цілому, нам потрібно багато працювати в тактичному плані. Щоб команда не підв’язувати під кожного конкретного суперника, а нав’язувала свою гру.

Читайте также: Юрій Бакалов привіз до Маріуполя 18 гравців "Львова"

Популярні новини