УПЛ ініціювала проведення святкової акції в рамках 6-го туру чемпіонату країни - "Україна ЗАРАЗ"

1224 22.08 2018   18:16
Официальный сайт УПЛ

Українська Прем’єр-Ліга виступила з ініціативою проведення святкової акції в рамках 6-го туру чемпіонату України, який співпадає зі святкуванням Дня Незалежності України, інформує прес-служба УПЛ.

У рамках акції у кожному матчі туру відбудеться організований вихід команд-учасниць на передматчеве шикування у спеціальних футболках із зображенням логотипу бренду "Україна ЗАРАЗ" (Ukraine NOW).

- "Україна ЗАРАЗ" — це бренд України у світі. Він покликаний показати Україну, як відкриту сучасну країну, де відбувається все найцікавіше і тривають захоплюючі зміни саме зараз. Український футбол тісно асоціюється з образом України у світі, а УПЛ також проходить через цікавий період змін та реформ. Тому з нагоди святкування Дня Незалежності нашої країни УПЛ приєднується до руху "Україна ЗАРАЗ".

Унікальні футболки з автографами футболістів кожної з команд будуть потім розіграні на аукціонах, які проводитиме УПЛ, а кошти, виручені від аукціонів, передані на благодійність. Закликаємо всіх уболівальників прийти на стадіони у цей святковий вікенд та підтримати акцію "Україна ЗАРАЗ", - відзначається на офіційному сайті УПЛ.

Нагадаємо, 6-й тур чемпіонату України розпочнеться 24 серпня матчем "Олімпік" - "Шахтар" і завершиться 26 серпня.

Популярные новости