Чернігівські депутати погодилися на передачу стадіону імені Ю. Гагаріна у комунальну властість (Відео)

1843 22.08 2018   10:49
Официальная страница "Десны" в Facebook

Депутати чернігівської міськради надали згоду на прийняття стадіону імені Ю. Гагаріна, де проводить свої виступи "Десна", до комунальної власності. За це рішення 39 обранців, йдеться в сюжеті телеканалу "Дитинець".

Депутати обговорювали додаткові витрати з бюджету, які виявилися неминучими після виходу "Десни" до УПЛ і необхідності реконструювати інфраструктуру стадіону.

"Є вимоги Федерації футболу України щодо інфраструктури. При недотриманні вимог ФФУ змушене буде позбавити клуб ліцензії і він героїчно повернеться до першої ліги. Місто від цього втратить", - прокоментував подію чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Процедурно місту важко вкладати кошти в об’єкт державної власності. Міський голова ініціював і вже кілька місяців веде переговори з Міністерством молоді та спорту про повернення стадіону у власність чернігівської громади. Там погоджуються за умови збереження профілю спортивного об’єкта як бази олімпійської підготовки та забезпечення сертифікації відповідно до вимог міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій. Місто ж таким чином підтримає спорт, і не лише футбол, вклавши кошти у інфраструктурний об’єкт.

Далі згідно з процедури, рішення про передачу об’єкта з державної в комунальну власність має прийняти Кабмін.

Читайте также: Віце-президент "Десни": "На стадіоні буде встановлено нове електронне табло"

Популярные новости