Віце-президент "Десни": "На стадіоні буде встановлено нове електронне табло"

1766 20.08 2018   14:38
Фото - desnafc.com

В 5-му турі УПЛ Десна на своєму полі зіграла внічию з лвівськими Карпатами – матч закінчився з рахунком 2:2. За видовищним матчем на трибунах стадіону імені Гагаріна спостерігало більше 4000 тисяч вболівальників. Втім, кількість місць на стадіоні обмежена і не всі бажаючі можуть потрапити на матчі. Не менш цікаве питання, оновлення наявної матеріально-технічної бази, в тому числі і встановлення нового електронного табла. Чи буде воно втсановлене, а також чи є перспектива збільшення кількості місць для глядачів, в інтерв’ю клубній прес-службі розповів віце-президент "Десни" Ігор Базалінський:

– Перш за все висловлю слова подяки вболівальникам, які завжди палко підтримують нашу команду. Впевнений, що результат до нас прийде, адже і команда, і чернігівські вболівальники на це заслуговують. Що стосується змін на стадіоні, то, як вам мабуть відомо, зараз в активні стадії питання передачі об’єкту на баланс міста Чернігів. Міцський голова Владислав Атрошенко веде перемовини з Міністром молоді та спорту Ігорем Ждановим. Впевнений, в разі позитивного вирішення цього питання, на стадіоні будуть проведені необхідні роботи по реконструкції арени. Так як міська влада вже неодноразово проявляла свою повагу та допомогу до розвитку спорту на Чернігівщині, і в тому числі до головної команди регіону – футбольного клубу Десна"

– Після історичного матчу проти Зірки, під час нагородження Десни бронзовими нагородами ПФЛ міський голова Владислав Атрошенко заявив, що місто допоможе зі встановлення нового табла на стадіоні. Розкажіть будь ласка, на якій стадії це питання?

– Так, це правда, Владислав Атрошенко обіцяв допомогти з цим питанням, і практично відразу був запущений процес по придбанню сучасного електронного табла для стадіону імені Гагаріна. Ще 12 липня, згідно офіційної процедури, на системі публічних закупівель ProZorro було оголошено про закупівлю необхідного обладнання. Але процес закупівлі не простий і займає певний час – один з учасників аукціону оскаржив тендер. 28 серпня відбудеться розгляд питання в АМКУ, і вже в залежності від рішення антимонопольного комітету буде відома подальша доля цього тендеру.

– Процедура закупівлі має багато юридичних питань, які не завжди зрозумілі пересічному вболівальнику. Якщо пояснити простими словами, табло на стадіоні імені Гагаріна буде встановлено?

– Відповідь очевидна – буде! Вже запущена офіційна процедура закупівлі, кошти з міського бюджету виділені, питання лише в часових рамках. Додам, що згідно тендерної документації видно, що табло буде одним з найкращих в Україні.

Читайте также: "Десна" - "Карпаты" 2:2. Такие разные таймы

Популярные новости