"Львів" – "Шахтар": прогноз Вадима Скічка

1486 18.08 2018   12:51

Новачок (чи не новачок?) УПЛ "Львів" досить впевнено розпочав сезон. Львів’яни повністю переграли "Арсенал" та здобули три очки, на останніх секундах поступилися "Динамо", по грі переважали "Ворсклу" хоч і програли і лише завдяки шаленому удару Пасіча втратили перемогу над "Олімпіком". Загалом "Львів" показував привабливу гру, однак перед матчем з чемпіоном на клуб чекали потрясіння, які їм не посприяють, запевняє журналіст програми "Профутбол", коментатор телеканалу "2+2" Вадим Скічко.

Заміна тренера – болюча річ для будь-якої команди. Особливо коли це заміна достатньо успішного тренера. Як виявилося у бразильця Жилмара, який очолював "Львів", не було необхідних документів аби бути головним тренером в Україні. З’ясувалося це чомусь аж перед п’ятим туром чемпіонату. Український футбол як він є. Були чутки про Володимира Мазяра, тренування проводив Сергій Борзенко, а врешті-решт головним тренером став Юрій Бакалов. Термінові зміни на тренерській позиції абсолютно точно не допоможуть впевненості львів’ян перед відповідальною грою з "Шахтарем".

"Гірники" цього сезону поступалися лише "Динамо", а з рештою суперників не мали навіть візуальних труднощів. Нічого окрім перемоги донеччан не задовольнить, а зважаючи на негаразди у стані суперника та свою впевнену гру виграш гостей читається. Гадаю, матч буде результативним, адже "Львів" не відсиджуватиметься в обороні та й "Шахтар" має забивати не одного разу.

Ставка матча
Премьер-лига18.08.18 17:00
Львов - Шахтер Донецк
Перемога "Шахтаря" та тотал більше 2,5 голів
Коэффициент: 1,80
Источник: РБ
Популярные новости