Мирон Маркевич: "Дай бог, щоб Супряга колись став новим Андрієм Шевченком"

2373 10.08 2018   23:59
fcdnipro.ua

Голова Комітету збірних команд ФФУ Мирон Маркевич поділився враженнями від останніх подій в українському футболі.

– Те, що Супряга перейшов у такий клуб, як "Динамо" – це, напевно, велика можливість та досягнення для нього. У киян багато зараз молодих футболістів грає, тож і в нього є шанси – все від нього буде залежати. З іншого боку, якщо "Дніпро" хоче повернути свою славу, треба притримувати таких футболістів. Мені так здається.

У Супряги хороша швидкість, що особливо важливо для нападника. Непогана техніка. Звісно, там є ще над чим працювати. Тож, дай бог, щоб він колись став новим Андрієм Шевченком. Але поки що про це рано говорити.

Щодо повернення до тренерської діяльності… Якщо Олександр Ярославський захоче взяти знову "Металіст" і якщо він мене запросить, то ніяких питань, я повернусь. А от матч "Металіста 1925" з "Дніпром-1" подивлюсь обов’язково.

У "Дніпра-1" трішки більше досвідчених футболістів. Половина команди – ті, хто пройшли вищі ліги та мають великий досвід. "Металіст 1925" також має свої козирі – азарт, налаштування, певний набір своїх власних талантів. Тому мені важко сказати, як завершиться поєдинок – але точно можна не сумніватися, що гра вийде непоступливою та матиме великий вплив на розподіл сил у турнірі, - відзначив Маркевич в коментарі Спортарені

Читайте также: Киевское "Динамо" предложило за Супрягу больше, чем предлагали "Лейпциг" и "Аякс"

Популярные новости