Олег Бородай: "Не знаю, що сталося після перерви"

1550 06.08 2018   12:16
ФК "Карпаты"

В другому поєдинку поспіль новачок "зелено-білих" Олег Бородай з’являється на заключні хвилини зустрічі. І якщо у двобої з "Чорноморцем" підопічні Олега Бойчишина втримали перемогу, то протистояння з "Олімпіком" карпатівці звели внічию.

- Втратили очки. Так, заробили одне, але ми повинні були перемагати. Особливо, враховуючи гру в першому таймі. Не знаю, що сталося після перерви. Притиснулися до своїх воріт. Тим більше, це другий матч поспіль. Другий тайм провалено. З’ясовуватимемо, що сталося.

Непросто було ввійти у таку гру. Я повинен був допомогти хлопцям в центрі поля. "Олімпік" почав атакувати, ми притискалися до своїх воріт. Важко було після пропущеного голу в психологічному плані.

"Наступного тижня ми граємо проти "Зорі". Всі команди є загалом рівні на початку чемпіонату. Луганці – сильний суперник. Буде важка гра. Працюватимемо, налаштуємося на цей поєдинок. Головне – виправити ті помилки, які ми допускаємо. Треба перебудуватися і більш активно діяти в другому таймі, - розповів Бородай клубній прес-службі.

Читайте также: Олег Бородай: "Молодь повинна рівнятися на Федецького і брати приклад"

Популярные новости