Капітан "Динамо" Сидорчук розповів, яку музику слухає і з ким живе на базі (+Відео)

2035 27.07 2018   11:18
Фото - А. Лукацкий, ФК "Динамо"

Чергова акція в рамках проекту Миколи Василькова #UkrTribuna відбулася у Києві за участі популярного футболіста Сергія Сидорчука. У торговельно-розважальному комплексі Караван на зустріч з гравцем зібралися переважно діти усіх вікових груп. Сидорчук провів тривалу автограф-сесію, дав змогу сфотографуватися всім охочим та розіграв призи серед аудиторії. Зокрема з’ясувалося, що улюблений гравець Сидорчука Стивен Джерард, слухає Сидорчук музику Монатика, а живе на базі разом із Миколою Морозюком.


Головного приза, футболку київського Динамо з 5 номером, отримав уболівальник із Києва, який поставив найвинахідливіше запитання.
- У вас же двійнята, - спитав він футболіста.
- Так!
- А знаєте чим відрізняються двійнята від води?
- Чесно сказати ні…
- Коли вода, кажуть H₂0, а коли двійнята, "О, аж два!"

Динамівець провів більше години у спілкуванні з дітьми, запитання стосувалися взуття, особистого життя, шкільних предметів та футбольної стратегії. Сергій із задоволенням пригадав дитинство та навіть дав поради юнакам.


Наступна подія проекту #UkrTribuna відбудеться в серпні 2018 року.
Сергій Сидорчук у проекті #UkrTribuna
Сергій Сидорчук став героєм чергового івенту в рамках програми Миколи Василькова #UkrTribuna. Цей проект має на меті зблизити відомих спортовців та уболіваль...

Читайте также: Сидорчук - самый полезный игрок в матче с "Ворсклой", а у Вербича - больше всех обводок

Популярные новости