Артем Бесєдін: "Та яке це чаклунство?"

3218 26.07 2018   11:47
Фото - Виктор Перегняк, Footboom

Форвард "Динамо" Артем Бесєдін в коментарі прес-службі клубу розповів про гру 1-го туру чемпіонату України з "Ворсклою" (1:0).

- Ми грали вдома, це був перший матч у новому чемпіонаті. Звісно, зустріч вийшла дуже важкою, але найголовніше – що ми гідно вийшли із цієї ситуації. Впевнений, що наступні поєдинки даватимуться нам легше, особливо вдома, адже гратимемо за присутності рідних уболівальників, які нам допомагатимуть.

- Тренер сказав, що завжди є установка пресингувати воротарів. Коли робили простріл, чи відчули, що можетеспіймати голкіпера "Ворскли" на помилці?

- Неодмінно потрібно бігти, пресингувати. Якщо це робити постійно, рано чи пізно воротар або захисник помиляться, адже усі ми люди. Дуже важливо грати до останнього, не виключатися із боротьби. Впевнений, що у певний момент кожен буде винагороджений за це: або сам заб’єш, або це зробить партнер. Найголовніше, що ми сьогодні перемогли, тепер готуватимемося до наступного поєдинку.

- У моменті з голом м’яч ішов повз ворота до дого, як його траекторію підкоректував захисник полтавчан? Чи вам не образливо, що гол не записали на вас?

- Та, спочатку м’яч дійсто летів повз ворота. Я запитував і у асистента арбітра, і у головного судді, вони сказали, що потрібно подивитися відео, а вже після гри підтвердили, що то був автогол. Мене це не засмутило, головне, що ми здобули три очки та розпочали новий чемпіонат із перемоги – це дуже добре для команди.

Читайте также: Фантастический гол Артема Беседина в ворота "Люцерна" (Видео)

- У другій грі поспіль до голів призводять помилки воротарів суперника, може, це чари?

- Та яке чаклунство?! Це футбол, тут помиляєшся або ти, або суперник. У перших двох зустрічах ми скористалися промахами опонентів, а у наступних, можливо, забиватимемо зі своїх моментів. У кожній грі може бути по-різному, словом, неважливо, яким саме чином ми досягатимемо результату, найважливіше, щоб він був.

- Зараз ви основний нападник "Динамо", дві важких гри вже позаду, а наступна через три дні. Як ви почуваєтеся та якимчином відновлюєтеся?

- Дякую, добре. Поки тренери дають можливість грати, потрібно цим користуватися, адже для футболіста найголовніше – це ігрова практика та довіра. Для мене немає нічого кращого за це. Тож слід грати заради уболівальників, клубу, а також для себе.

Популярные новости