ФК "Львів": на перегляді чотири бразильця

2592 08.07 2018   22:55
ФК "Львів"

У неділю, 8 липня, ФК "Львів" провів два тренування, спрямованих на підготовку до завтрашнього товариського матчу з "Миколаєвом". Про це повідомляє прес-служба клуба.

Неділя розпочалася з ранкової роботи на тренувальній базі у Винниках. "Городяни" присвятили левову частину сесії роботі з м’ячем. Гравці розбилися на квадрати "4 проти 2" із завданням пошуку вільного простору, а згодом відбулася гра двох команд – "зелених" та "помаранчевих" – на пів поля.

Увечері вже на стадіоні "Скіф" загальна група з 18-ти виконавців провела передігрове тренування. Воно включало бігову розминку, вправи на утримання м’яча, довгі передачі за флангу на фланг, а також короткі комбінації з ударами по воротах. Друга частина підготовки до спарингу стосувалася стандартних положень: і польові гравці, і воротарі взяли участь у виконанні кутових, штрафних та 11-метрових ударів.

Ще три гравці – бразильці, що знаходяться на перегляді, захисник Мартан, вінгер Маріотта та опорний півзахисник Жонатан – займалися індивідуально. Все ще під питанням знаходиться участь у майбутній контрольній грі нападника Жуліо, який заліковує коліно після невдалого зіткнення з суперником у попередній грі з "Волинню".

Нагадаємо, контрольна зустріч з МФК "Миколаїв" відбудеться 9 липня о 17:00 на стадіоні "Скіф" у Львові. Запланована онлайн-трансляція на Youtube-каналі львівського клубу.

Читайте также: Максим Каленчук: "Поки рано говорити про мою позицію і функції на полі"

Популярные новости