Товариський матч. "Десна" – "Оболонь-Бровар" 1:1. Забивали тільки чернігівці

1602 03.07 2018   19:16
Официальный сайт "Десны"

"Десна" – "Оболонь-Бровар" 1:1

Голи: Д. Фаворов, 57 (з пенальті) - Сидоренко 22 (автогол).

"Десна". 1-й тайм: Махновський, Люлька (Єрмаков, 16), Мостовий, Гадрані, Коберідзе, Банасевич, Галенков, Бовтрук, Сидоренко, Безбородько (42, Кисіль), Філіппов; 2-й тайм: Мелашенко, Д. Фаворов, Братков, Єрмаков (Белич, 72), Слінкін, Огиря, Кисіль (Головко, 59), А. Фаворов, Старенький, Волков, Ковпак.

"Оболонь" (стартовий склад): Федорівський, Євремов, Коваленко, Безуглий, Шевченко, Ульянченко, Корнев, Ковбаса, Гуськов, Слободян, Ткач.

"Десна", готуючись до сезону в УПЛ, провела черговий спаринг. Цього разу чернігівці на своєму полі прийняли київську "Оболонь-Бровар".

Наставник "Десни" Олександр Рябоконь, як і в попередньому матчі з "Олімпіком", вдався до кадрових експериментів, інформує прес-служба клубу. З перших хвилин вийшли лише двоє номінальних гравців стартового складу – Денис Безбородько та Олександр Філіппов. Також у порівнянні матчу з донеччанами з-поміж трьох новачків лінії оборони – Люльки, Гітченка, Браткова – з’явився тільки перший. Однак і в екс-капітана "Чорноморця" гра не пішла. Вже після 15-ти зіграних хвилин через ушкодження Люлька був змушений залишити поле. Його замінив Єрмаков.

Читайте также: "Десна" - "Оболонь-Бровар". Прямая трансляция

Першу половину зустрічі команди хоч і грали обережно, проте багато помилялися. Так, вже на 10-й хвилині після подачі, форвард гостей залишившись без опіки на дальній стійці, пробив повз ворота. Господарі відповіли двома напівмоментами у виконанні Галенкова та Мостового. Однак м’яч після їх ударів цілі не досяг. А от "Оболонь-Бровар" відкрила рахунок у середині тайму. Після подачі зі штрафного Кирило Сидоренко зрізав м’яч у свої ворота.

По перерві Олександр Рябоконь повністю оновив склад, який фактично можна назвати основним. Власне, свіжі гравці "сіверян" відразу прийнялися розхитувати захист гостей і вже на 57-й хвилині зрівняли рахунок. Точним ударом з 11-метрової позначки відзначився Денис Фаворов. На досягнутому господарі не зупинилися й продовжували шукати успіху біля чужих воріт. Міг оформляти дубль Денис Фаворов, проте після подачі з кутового бісіклетою пробив повз ворота.

Непогано діяв на правому фланзі Андрій Слінкін, який повсякчас загострював гру небезпечними прострілами в карний майданчик. У середині тайму у складі "Десни" дебютував ще один новачок – 17-річний вихованець місцевої академії Євген Белич.

Популярные новости