Товариський матч. "Колос" (Ковалівка) - "Олімпік" 2:1. Карноза не врятував

4357 29.06 2018   22:49
Официальный сайт "Олимпика"

"Колос" (Ковалівка) — "Олімпік" 2:1

Голи: Лисенко, 49, Поздеєв 88, з пенальті — Карноза 66, з пенальті.

"Колос". 1-й тайм: Литвиненко, Шевченко, Терехов, Гавриш, Зозуля, Коропецький, Костишин, Ільїн, Бондаренко; 2-й тайм: Волинець, Масалов, Максименко, Кушніренко, Сахневич, Суханов, Поздеєв, Зуєвич, Нехтій, Дорошенко, Лисенко.

"Олімпік" програв у товариському матчі "Колосу", інформує офіційний сайт клубу з Ковалівки. До Ковалівки Роман Санжар привіз низку потенційних новачків клубу. Тож, вся гра "Олімпіка" у звітному матчі вибудовувалася навколо вишколених у вищолігових боях виконавців на кшталт Морозенка, Немчанінова, Карнози, Сондея і Вакуленка. Проте, граючи навіть в такому — доволі експериментальному складі — "Олімпік" справив досить пристойне враження. Донеччани намагалися контролювати м'яч і створювати перспективні атаки. Та всі надії "олімпійців" на забитий гол розбивалися вщент об захисні редути ковалівської команди.

Гравці задньої лінії "Олімпіка", у свою чергу, подібною впевненістю похизуватися не змогли. Вони діяли нервово та невпевнено, а рахунок міг стати непристойним уже в дебюті другої частини гри, коли двічі зі зручних позицій по воротах команди гостей пробивав Нехтій. У першому епізоді гостей врятував голкіпер, а незадовго піля цього нападник "Колоса" спрямував "шкіряного" вище воріт. Лік голам у цьому поєдинку започаткував Лисенко. Він бездоганним за виконанням ударом зі штрафного зняв павутину з правої дев'ятки воріт "Олімпіка" на 49-й хвилині зустрічі. Донеччани, звісно, такому перебігу подій на полі не зраділи, тому відчутно примножили свою активність в середині поля та лінії нападу.

Читайте также: "Олимпик" смотрит голкипера "Полтавы" Крынского

На шістдесят шостій хвилині "олімпійці" отримали право на пробиття пенальті — Кушніренко порушив правила проти Карнози... Вирок взявся виконувати сам постраждалий, і технічним ударом в правий від Волинця кут відновив рівновагу в матчі — 1:1. Голкіпер"Колоса" хоча й дотягнувся до м'яча, однак врятувати свою команду не зумів. Так само — з пенальті — свій другий та переможний гол у цьому поєдинку провели ковалівці. Цього разу м'яч після флангового прострілу влучив у руку захисникові "Олімпіка", а Поздеєв блискучим ударом з позначки не залишив жодних шансів воротареві донеччан - 2:1.

Як інформує прес-служба "Олімпіка", який поки ще не бажає оприлюднювати свій склад у товариському матчі, завтра, 30 червня команда отримала вихідний, а вже 1 липня "Олімпік" вирушить на двотижневий збір до Харкова.

Популярные новости