Мар’ян Швед: "Карпати" можуть занести зустріч з тернопільською "Нивою" собі в актив"

820 29.06 2018   17:31
Официальный сайт "Карпат"

Форвард "Карпат" Мар’ян Швед в коментарі прес-службі клубу розповів про перший етап підготовки та проаналізував зіграні спаринги.

- Збори – це завжди важко. Проте, всі розуміють, що це потрібно для підготовки до чемпіонату, щоби потім здобувати очки. Нам давали завдання на відпустку, тому хто працював і виконував їх, тим не було важко на початку підготовки. Щодня команда проводила дворазові тренування: бігали в лісі, займались в залі та ходили на аеробіку. Як правило, вечірні заняття проходили вже на футбольному полі.

Можна сказати, провели три спаринги. Спочатку, зіграли між собою невелику двосторонню гру. Вважаю, досить непогано її провели. Далі були товариські матчі у Галичі та вдома з "Нивою". Звичайно, виїзний поєдинок видався невдалим. Щодо зустрічі з тернопільською "Нивою", то думаю, що її можна занести нам в актив. Так, було багато помилок, але потрібно враховувати, що ми грали на фоні втоми. Працювали до кінця, про це свідчать і забиті голи на останніх хвилинах першого та другого таймів. Вважаю, досить непогано провели цей матч, - відзначив Мар’ян Швед.

Читайте также: Артем Федецький: "Навантаження підуть серйозніші"

Популярные новости