Як клуби УПЛ виходять із відпустки

1830 18.06 2018   16:58
Фото - Официальный сайт ФК "Карпаты"

Після літньої відпустки клуби елітного дивізіону вже розпочали збори для якісної підготовки до нового сезону.

Першими, 11 червня, з відпустки вийшли футболісти ФК "Львів", яким випала нагода грати в Прем'єр-лізі замість "Вереса". 14 червня розпочали тренування гравці "Олександрії", які поки що працюють удома, а 25 червня вирушать на збір до Болгарії. Також почали підготовку інші новачки УПЛ — з київського "Арсеналу".

16 червня у Брюховичах на своїй базі зібралися гравці "Карпат". Упродовж першого етапу підготовки "зелено-білі" планують провести двосторонню гру, виїзний спаринг із ФК "Галич" 22 червня та товариську зустріч зі "Львовом", що відбудеться 24 червня на стадіоні "Україна".

Із представників України в єврокубках нинішнього сезону першою почала літні тренування полтавська "Ворскла". 10 днів футболісти працюватимуть у Полтаві, 24 червня зіграють контрольний поєдинок із СК "Дніпро-1", а з 27 червня по 11 липня проводитимуть навчально-тренувальні збори в містечку Рогашка Слатіна, що на сході Словенії.

Сьогодні, 18 червня, підготовку до нового сезону починають "Зоря", "Шахтар" та "Маріуполь". До речі, гірники вже розпочали активну трансферну кампанію. Після продажу в "Манчестер Юнайтед" Фреда донеччани придбали чотирьох новачків (форварда Мораєса, півзахисників Майкона і Фернандо, а також голкіпера Шевченка).

19 червня почне підготовку до сезону київське "Динамо", яке запросило до своїх лав бразильського півзахисника Че Че. 20 червня відпустка завершиться для "Полтави" і "Десни", а 21-го роботу розпочнуть футболісти "Олімпіка".

Популярные новости