Андрій Гітченко: "Хочу пробитися з "Десною" до Ліги Європи"

1463 12.06 2018   17:12
ФК "Десна"

Сьогодні контракт з "Десною" підписав колишній захисник "Олександрії", львівських "Карпат" та ряду інших клубів Прем’єр-Ліги Андрій Гітченко. Про те, чому титулований гравець вибрав саме цей клуб, про чернігівських вболівальників та, амбітні плани на новий сезон гравець розповів у коментарі прес-службі "біло-синього" клубу.

– Ви один з кращих захисників Прем’єр-Ліги. Напевно, у Вас було багато пропозицій. Чому обрали саме "Десну"?

– Вибрав "Десну", тому що перед командою стоять високі завдання. Тому що добре знаю головного тренера, працював з ним. Також цей перехід дозволить мені перебувати ближче до Києва – дуже важко перебувати на великій відстані від сім’ї.

– У Вас вже був невеликий досвід гри у "Десні" (у сезоні 2009/2010, – прим.). Що можете згадати про той період?

– Від перебування у "Десні" залишилися тільки позитивні емоції. Я тоді був після травми, операції. Тому вдячний головному тренеру за те, що повірив у мене, дав мені шанс. Позитивні спогади залишилися не тільки про команду, а й про місто, вболівальників, які люблять ходити на футбол та люблять сам футбол.

– Ви будете виступати під номером 17. Чому обрали саме його?

– Я дуже довго грав під цим номером. Люблю цифру 17, для мене воно вважається щасливим, я звик під ним грати.

– Які завдання стоятимуть перед командою та, можливо, що особисто Ви очікуєте від сезону 2018/19?

– Завдання будуть ставитися найвищі. Потрібно буде потрапити до першої шістки. Мені б дуже хотілося у неї потрапити та поборотисчися за місця у Лізі Європи. Тому що, зі свого досвіду, грати у другий шістці немає ніякого інтересу… Хотілося б допомогти команді пробитися в єврокубки. Не знаю наскільки це вийде, але я б цього дуже сильно хотів, я буду дуже сильно старатися.

Читайте также: Официально: Андрей Гитченко перешел в "Десну"

Популярные новости