"Чорноморець" – "Полтава": прогноз Вадима Скічка

3289 22.05 2018   20:45

Одеський клуб лише у останньому турі врятувався від прямого вильоту у першу лігу. Команда на чолі з Костянтином Фроловим погано грала на виїзді, але вдома здобувала хоч якісь очки. У плей-оф із "Полтавою" одесити теж починають вдома, тому мають докласти усіх сил аби вибороти потрібний результат. Букмекери вірять у перемогу "Чорноморця", а Вадим Скічко вважає, що "Моряки" багато не заб’ють.

Атака "Чорноморця", особливо після від’їзду Хобленка до Польщі, втратила гостроту. Гладкий трохи поліпшив ситуацію, але не кардинально. Яскрава атака – це точно не про нинішній "Чорноморець". Авжеж, одесити переважають свого суперника за класом, але цієї переваги не достатньо для розгрому. "Полтава" пропустила найбільше із топ-4 команд Першої Ліги та я б відштовхувався від спроможності господарів.

Менше за одеситів відзначилися лише "Зірка" та "Сталь", а більше двох м’ячів "Моряки" забивали лише "Зірці" коли ще був Хобленко, який оформив дубль, та "Олімпіку" у дуже дивному матчі. Переконаний, "Полтава" приїде до Одеси із головною метою – багато не пропустити та вибороти такий результат, який дозволить їм претендувати на УПЛ за підсумком домашнього матчу.

Ставка матча
Премьер-лига23.05.18 19:00
Черноморец Одесса - ФК Полтава Полтава
Індивідуальний тотал "Чорноморця" менше 2 голів
Коэффициент: 1,70
Источник: РБ
Популярные новости