"Олександрія" - "Олімпік": післяматчева прес-конференція Володимира Шарана

1074 20.05 2018   08:41
Фото - metallist.ua

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран на післяматчевій прес-конференції поділився враженнями від поєдинку з "Олімпіком" (2:0), інформує прес-служба клубу.

- Завжди важко налаштувати хлопців на заключний матч. Всі вони думками вже у відпустці. Але я ще перед матчем зі "Сталлю" сказав їм, що треба бути професіоналами до кінця, відпрацювати максимально, тому що за це ми отримуємо гроші. Мої підопічні віднеслися дуже серйозно і до тренувань, і до гри. Матч видався дуже важким, особливо в першому таймі. Молоді хлопці хвилювались, а досвідчені, які повинні були вести за собою, грали неправильно. Але я задоволений другим таймом. Проти молодих гравців "Олімпика" ми були фізично більш сильними.

- Як оціните сезон в цілому?

- У мене подвійні враження. Ми розпочали сезон непогано, коли переграли "Астру". На жаль, не змогли потрапити до группового этапу Ліги Европи. Ви всі чудово пам’ятаєте той матч з БАТЕ. Ми не поступалися супернику ні в чому. А далі був спад, нічийні поєдинки, ми втратили впевненність і багато очок.

Весняна частина сезону підтвердила те, що ми, не дивлячись на поразку від "Сталі", готові боротися за сьоме місце, і виконали цю задачу. Я задоволений тим, як ми провели кінцівку чемпіонату, здобули п’ять перемог поспіль. Команда впевнена у собі, на перший план виходить психологія. В подальшому хотілося б зберегти кістяк команди. Є хлопці, у яких закінчуються контракти. Хотілося б, щоб вони їх подовжили.

Читайте также: "Александрия": Шаран остается

Ми збираємося 14 червня після відпустки. Думаю, ці питання ми вирішимо, тому що завдання на наступний сезон – потрапляння в першу "шістку". А максимальне завдання – єврокубки. Президент підтримує команду, сподіваюсь, буде підтримувати і надалі. В цьому плані у нас все добре.

Популярные новости