Роман Монарев: "Думаю, вболівальникам сподобалось те, що вони побачили на полі"

1516 09.04 2018   17:08
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Головний тренер "Зирки" Роман Монарев поділився враженнями після матчу з "Карпатами" та розповів про те, що його команда не програла боротьбу, але були проблеми в опорній зоні і не всі гравці діяли на полі так, як було потрібно це зробити.

– У першу чергу, хотів би привітати всіх із великим християнським святом. "Карпати" з перемогою! Думаю, вболівальникам сподобалось те, що вони побачили на полі. Був безкомпромісний футбол, ніхто не поступався, всі хотіли перемогти. У першому таймі "Карпати" виглядали краще по створених моментах, контролю м’яча. Ми пропустили через власні помилки. У перерві внесли корективи та переламали хід гри. Гра розвивалась за нашим сценарієм, але через сумнівні рішення арбітра я залишився незадоволений. Ми йшли вперед навіть у меншості.

– Чому настільки різні тайми продемонструвала команда?

– Розмова у роздягальні була спокійною. У першому таймі віддали супернику територію, зосередились на компактній лінії оборони. Були проблеми в опорній зоні. Діяли на полі не так як готувались та награвали. Наш план на гру в дечому спрацював, це показав другий тайм.

– Можна сказати, що судді у вас забрали очки?

– Я залишу це питання без відповіді. Йде боротьба, гравці зіткнулись головами. Яка може бути жовта картка? Це рішення для мене незрозуміле.

Читайте также: Роман Монарев: "С утра до вечера находились в штаб-квартире УЕФА"

– Наскільки ця поразка позначиться у вашій боротьбі за прописку в еліті?

– Грали з прямим конкурентом, а у наші плани не входила поразка. Ми готуємось від гри до гри, вони всі важливі, адже велика щільність у таблиці. Сьогодні команда підійшла до матчу добре у всіх аспектах: психологічному, фізичному. Ми не програли боротьбу, були агресивними.

Популярні новини