Андрій Перевозник: "Здивувала незрозуміла для мене думка Віктора Вацка та Евгенія Греся"

2718 07.03 2018   09:26

Виконавчий директор "Зірки" Андрій Перевозник на свій сторінці в Facebook розповів про те, що перенесений матч з "Олександрією" пройшов на високому рівні. А поле перебувало у хорошому стані, незважаючи на всі погодні умови.

- Матч відбувся. Пройшов на високому організаційному рівні. Поле було в гарному стані для такої пори року. Не ідеал, звичайно, але команди не грали в багнюці, не було хоккею з футбольним м'ячем. Вдячність УПЛ та особисто Владимиру Генінсону за розуміння складної ситуації, яка склалася в місті. Велика вдячніть кожному, хто взяв лопату й прийшов на стадіон і допоміг. Кожному.

За 5 днів отримали дуже незначну кількість негативних коментарів щодо роботи клубу. Всі чудово розуміли проблему, але якраз негативні коментарі часто були від людей, які в роботі клубу не тямлять нічого, але чомусь вважають себе спецами. Я навмисно практично не висловлював свою думку до гри, поки йшла підготовка до матчу. Але сьогодні в прямому ефірі Телеканал Футбол сказав, що я думаю.

Найбільше здивувала незрозуміла для мене думка шанованих мною Віктора Вацка та Евгенія Греся, яка чомусь звелась до математичних підрахунків, хто більше витрачає. Таке буває, коли об'єктивність відходить на другий план. Можу вас запевнити, що підготовка поля і стадіону в цілому зі стану 01.03. до 06.03. коштує не видумані для широкого загалу "мільйони гривень", а декілька сотень, але доволі реальних гривень. Хто не бачив зміни нашого поля - порівняння внизу. Відео можна знайти в інтернеті.

Трохи повторюсь з того, що сказав в ефірі - я вибачаюсь за те, що затримали остаточний розклад другого етапу перед командами, які остаточно лише сьогодні довідалися свого суперника. Але така підготовка того вартувала! А всім раджу з повагою ставитися до інших клубів і інших численних учасників футбольного життя в країні. Особливо тих, які вкладають свої особисті кошти вже не один рік для того, щоб це футбольне життя у нас було, як це в місті Кропивницькому робить Максим Березкін, - написав Перевезник.

Читайте также: Как сейчас выглядит стадион "Зирки", на котором отменяют матч

Популярные новости