Тактика команд УПЛ: "Динамо"

1385 05.03 2018   21:17
Официальный сайт УПЛ

Експерт УПЛ Артур Валерко проаналізував тактику "Динамо" в матчі 22-го туру з "Зорею" (3:2), повідомив офіційний сайт організації.

- Олександр Хацкевич - наставник, який залишається відданим давнім динамівським принципам, де робиться акцент на швидкості й інтенсивності гри.

Більшу частину матчу проти "Зорі" кияни грали за схемою 4+2+3+1, яка в атакувальній фазі ставала повноцінною 4+3+3. При цьому господарі поля авантюрно розкривали зони, надто часто не встигали підстраховувати один одного, загравалися в атаці, не встигали повертатися під час контрвипадів підопічних Юрія Вернидуба. На додачу до численних помилок оборони півзахист не завжди міг упоратися з роллю першого редуту.

Від початку зустрічі з луганцями столична команда намагалася діяти "першим номером". Утім, вирішальними для її перемоги стали інші фактори: вищий індивідуальний клас футболістів, вдало розіграні стандарти та прорахунки центрбеків "Зорі" (Василь Прийма, очевидно, ще не цілком готовий, а Олександр Сваток занадто часто програвав епізоди один в один).

Читайте также: Александр Хацкевич: "Игра в обороне должна быть более надежной"

Популярные новости