Йожеф Сабо: "Ще до гри з "Вересом" казав: "Київ програє!" У команді немає мужиків"

5819 26.02 2018   15:10
footballua.tv

Відомий тренер та експерт Йожеф Сабо поділився думкою про можливий розвиток відносин між двома клубами – "Динамо" та "Маріуполем", які можуть зіграти на другому етапі чемпіонату УПЛ та в півфіналі Кубку України.

– Я не знаю, кого бере в збірну Шевченко. Ну кого там брати? Там нема ж нікого. Я й казав, що вони програють Вересу. Ти думаєш, вони у Лаціо виграють? Пройдуть далі? Ні, не пройдуть. Нема команди.

Якщо немає кадрів, що може вдіяти тренер? Вони виграли в Олімпіка, але немає гри. Нема на що дивитись. Бачу, що там хлопчаки – Циганков, Шепелєв… Шепелєву минулого року співали дифірамби – і що? Він не прогресує. Ще до гри з Вересом я казав: "Київ про-гра-є"!

Там був 11-метровий. Але червоної картки бути не повинно, тому що Кадар перебував поруч і встигав. Це не фол останньої надії. Тобто, боковий арбітр мав би це підказати головному. Не можна давати червону картку. Динамо вдесятьох, а потім і вдев’ятьох – це вже солідний гандикап для Вереса. Тим паче, якщо б у Динамо були мужики… А там немає мужиків – нема кому боротися. А що зробив Морозюк, капітан команди? Невже він не бачить, очей не має? Вивів суперника на порожні ворота…

– Я не знаю, кого бере в збірну Шевченко. Ну кого там брати? Там нема ж нікого. Я й казав, що вони програють Вересу. Ти думаєш, вони у Лаціо виграють? Пройдуть далі? Ні, не пройдуть. Нема команди.

– Гаразд, бідний кадровий підбір. Але, можливо, тренер Хацкевич не витискає із нього максимум?

– Якщо немає кадрів, що може вдіяти тренер? Вони виграли в Олімпіка, але немає гри. Нема на що дивитись. Бачу, що там хлопчаки – Циганков, Шепелєв… Шепелєву минулого року співали дифірамби – і що? Він не прогресує. Ще до гри з Вересом я казав: "Київ про-гра-є"!

Чи варто було вилучати Ротаня в тому епізоді?

– Там був 11-метровий. Але червоної картки бути не повинно, тому що Кадар перебував поруч і встигав. Це не фол останньої надії. Тобто, боковий арбітр мав би це підказати головному. Не можна давати червону картку. Динамо вдесятьох, а потім і вдев’ятьох – це вже солідний гандикап для Вереса. Тим паче, якщо б у Динамо були мужики… А там немає мужиків – нема кому боротися. А що зробив Морозюк, капітан команди? Невже він не бачить, очей не має? Вивів суперника на порожні ворота…


https://football24.ua/ukrayina_tag50819

Не хочу лізти в це. Адже ми розуміємо: якщо вийде "Маріуполь", то "Динамо" знову доведеться їхати. Вчора Суркіс на це запитання відповів: "Ми маємо отримати гарантії". А яка гарантія? Зустрічають в Запорізькому аеропорту, міліція, везуть в Маріуполь. А там якийсь русач напився і вистрелив. Що далі? Яка може бути гарантія, коли воюють? Але якщо "Динамо" не поїде вдруге, то треба знімати команду із чемпіонату. Тож думаю, що вони таки поїдуть. Можливо, своє слово скажуть легіонери, які відмовляться від поїздки. Подивимось, - зазначив Сабо в інтерв’ю Футбол 24

Читайте также: Андрей Павелко: "Меня обвинял "Шахтер", что я занимаю сторону "Динамо"

Популярные новости