Олександр Караваєв: "Боротьба в останніх двох турах буде дуже серйозна"

1459 19.02 2018   18:32

Хавбек збірної України Олександр Караваєв в інтерв'ю офіційному сайту ФФУ поділився враженнями від початку весняної частини сезону та очікуваннями від матчів Ліги націй.

— Олександре, в першому матчі після зимової паузи "Зоря" виграла у "Карпат". Наскільки зараз готова твоя команда?

— Вважаю, нереально після такої перерви підійти до офіційних поєдинків на піку готовності. Пара-трійка ігор на втягування в режим ще знадобиться. Але перемога у Львові, думаю, прискорить цей процес.

— Перед "Зорею" стоїть завдання посісти третє місце в чемпіонаті?

— Перш ніж думати про це, потрібно потрапити до першої шістки. Боротьба в останніх двох турах буде дуже серйозна. Хоча, звичайно, зійшовши на п'єдестал, хочеться повторити таке досягнення.

— Якби не такі часті зміни у складі, "Зоря" могла б кинути виклик "Шахтарю" й "Динамо"?

— Гадаю, що так. І це показують очні зустрічі з донеччанами та киянами.

— Останнім часом ти знову став викликатися до збірної України. Чекаєш найближчого збору?

— Чекати можна, але чи потраплю я до головної команди країни, залежить від тренерів. Зі свого боку намагаюся працювати на максимумі, а там подивимося. Тим більше що до іспитів збірної ще більше місяця, тому зараз усі думки — про вдалий виступ "Зорі" в чемпіонаті.

Читайте также: Александр Караваев: "Сейчас "Заре" нужно попасть в первую шестерку"

— Як охарактеризуєш суперників збірної України по Лізі націй?

— Як рівних нам. Упевнений, що поєдинки будуть цікавими. Словаки, проти яких мені довелося зіграти минулої осені, запам'яталися своєю дисциплінованістю. А чехи — постійні учасники чемпіонатів Європи, тому їхня сила відома всім. Але, знаючи потенціал збірної України, вважаю, їй до снаги виграти цю групу. До речі, я вгадав, що Словаччина й Чехія дістануться нам у суперники (посміхається). Про це напередодні жеребкування я сказав Руслану Бабенку, з яким ми ділили одну кімнату на зимових зборах "Зорі".

Популярные новости