Товариський матч. "Карпати" - "Самгуралі" 2:0. Переконлива перемога львів'ян

923 14.02 2018   16:41

"Карпати" - "Самгуралі" 2:0

"Карпати": Підківка, Нестеров, Лобай, Федецький, Гуцуляк, Кльоц, Чачуа, Ді Франко, Мякушко, Швед, Акулінін.

Голи: Чачуа, Швед

Грузини розпочали активніше, однак "Карпати" першими могли відкривати рахунок. Амбросій Чачуа віддав передачу на хід Мар’яну Шведу, проте той до м’яча не дістався – занадто сильно. Помітно виділявся атакувальний кулак "левів" Чачуа-Швед-Мякушко. Майже вся гострота "Карпат" в атаці створювалася цією трійцею.

Олексій Гуцуляк отримав м’яч у центрі поля, відпасував на Мякушка і миттєво отримав пас на хід від Сергія. Далі був прохід Гуцуляка лівим флангом, точний простріл у центр штрафного майданчика, де Чачуа знадобилося три дотики для того, щоб зупинити м’яч і відправити його обвідним ударом у кут воріт – 1:0.

Остання атака "Карпат" у першій половині гри таки завершилася голом. Леонід Акулінін виграв боротьбу у центрі поля і відпасував на Шведа, який пройшов по правому флангу, прибрав суперника і за меж штрафного майданчика сильно пробив лівою у дальній кут. Надзвичайно красивий удар, з яким цього разу вже не впорався кіпер "Самгуралі" – 2:0.

До завершення поєдинку команди не раз обмінювалися небезпечними випадами, проте до голів справа не дійшла. Наставники "зелено-білих" змінили практично повністю стартовий склад, надавши непогану можливість зіграти кожному із підопічних в останньому спарингу перед поверненням додому.

До речі, до Львова "Карпати" прилетять у п’ятницю ввечері, а вже в неділю проведуть перший офіційний матч у 2018-му. О 14:00 розпочнеться протистояння "левів" та "Зорі" на стадіоні "Україна".

Читайте также: Владимир Генинсон: "Карпаты" и "Олимпик" сыграют новыми составами"

Популярные новости