"Карпати" у Туреччині: "станції", теорія та спаринг

1460 07.02 2018   23:56
Фото - ФК "Карпаты"

Після екватора зборів карпатівці перейшли до чергового етапу передсезонної підготовки, інформує інформаційний центр "зелено-білих". У середу на "левів" чекало два тренування, перше з яких було не схоже на інші, адже команда працювала над складними координаційними, швидкісно-силовими елементами з використанням гумових стрічок та іншого інвентаря.

"Левам" запропонували декілька "станцій", частина з яких була силового спрямування, інша частина – координаційного. На турецьких зборах команда працювала над такими вправами вперше.

Увечері "Карпати" мали теоретичне заняття, а також провели тренування тактичного характеру, участь в якому взяли усі гравці, за винятком Дмитра Медергасова, який залишив табір "зелено-білих".

Читайте также: Роман Підківка: "Деколи відбиваю м’ячі головою або ногами – хлопці можуть і краще цілитися"

В четвер, 8 лютого, "Карпати" зіграють четвертий поєдинок на турецьких зборах. Львів’яни поміряються силами із сербським клубом "Младост", за який виступає екс-карпатівець Іван Мілошевіч. Влітку 2008-го саме з "Младості" сербський оборонець перебрався до Львова, де протягом тривалого періоду був ключовим оборонцем "левів".

Поєдинок "Карпат" та "Младості", яка на зборах в Туреччині ще не поступалася, стартує о 16:00. Трансляція – на офіційному YouTube-каналі клубу.

Популярные новости