"Карпати" в Анталії: Даріо Друді підказує Шведу та Мякушку

1622 27.01 2018   10:15
Официальный сайт "Карпат"

"Карпати" продовжують підготовку до весняної частини сезону у Туреччині, інформує прес-служба клубу. Львівська команда провела черговий робочий день.

Після втягуючого відрізку, настав час повноцінних навантажень. І тут особливо помітна робота Павла Сіренка – тренера з фізичної підготовки із величезним досвідом роботи у серйозних клубах та збірній України. Фахівець добре знає, що робить. Сіренко фактично починає та закінчує роботу на кожному тренуванні, а також дає наполегливі рекомендації щодо відновлення та реабілітації. Фраза "Це важливо" звучить дуже часто – гравці вже знають, що Павло Олександрович слів на вітер не кидає.

Коли ж завершується розминка, карпатівці переходять до роботи з м’ячами. На цьому етапі властивість своїх голосових зв'язок демонструють Олег Бойчишин та Даріо Друді. Вони вимагають швидкості, концентрації і повної самовіддачі. Вимагають голосно і наполегливо. Окрім вимог обидва тренери намагаються поговорити з гравцями наодинці, щось пояснити чи розпитати. Так, легенда "Карпат" Богдан Стронціцький постійно підбадьорює зовсім юного Вадима Ющишина, який уперше потрапив на такі збори.

Даріо Друді щось підказує Шведу та Мякушку – саме від їхніх зубів залежатимуть гострі атаки "левів" навесні. Олег Бойчишин тримає контакт із захисниками, адже теперішній коуч "Карпат" на початку 90-их був дуже перспективним оборонцем і якби не травми добився б значно більшого.

Читайте также: Олег Бойчишин: "Нас цікавлять гравці на кілька позицій"

Нагадаємо, перший спаринг у Туреччині "Карпати" проведуть 29 січня з азербайджанською командою "Кешля".

Популярные новости