Володимир Мунтян: "У дні народження і смерті Валерія Васильовича особливо сумно на душі"

1507 06.01 2018   15:59

Сьогодні легендарному тренеру Валерію Лобановському виповнилося б 79 років. Видатний футболіст "Динамо", президент громадської організації "Ветерани ФК "Динамо" Київ" Володимир Мунтян теплими словами згадує Валерія Васильовича.

- Що тут скажеш, коли людини вже стільки років немає з нами. Пам'ять про нього назавжди залишилася в наших серцях. У дні народження і смерті Валерія Васильовича особливо сумно на душі. Ці дати, безумовно, запам'ятаються назавжди. Пам'ятаю, як відзначали його дні народження, коли він був живий. Я був молодий, тому не входив до кола його близьких друзів, а ось старші хлопці можуть розповісти багато цікавого - збиралася хороша компанія, ті, хто в неї входив, залишив яскравий слід в історії нашого футболу. Дуже шкода, що зараз Васильовича немає з нами. Про нього можна говорити багато. Не менше вже сказано і написано. Головне, що Лобановський показав шлях кожному з нас, запропонував пройти по ньому і показати свої результати.

Жоден тренер "Динамо" не досяг того, що зробив Валерій Васильович, не виховав футболістів, які згодом стали б володарями "Золотого м'яча", - розповів Мунтян прес-службі "Динамо".

Читайте также: "Динамо" интересуется нападающим "Зальцбурга"

Популярные новости