Олексій Хахльов: "Відчепіться від Хомка"

1884 01.01 2018   16:00
Фото - НК "Верес"

Експертиза проекту реконструкції стадіону "Авангард" пройшла всі етапи. Однак, єдиним невирішеним питанням залишається відсутність достатньої кількості паркомісць. Про це під час зустрічі із вболівальниками "Вереса" заявив президент Народного клубу Олексій Хахльов.

Він роз’яснив, що відповідно до вимог має бути забезпечено 700 паркувальних місць під автомобілі, однак під таку кількість не вистачає виділеної раніше земельної ділянки.

"Мені хотілося сьогодні прийти до вас та сказати, що ми пробили цю стіну. Але, на жаль, це питання залишається відкритим. До його вирішення залучені і голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, і міський голова Володимир Хомко, і народні депутати. Варіанти вирішення – від виділення на сесії під паркінг окремої ділянки до будівництва багаторівневого паркінгу на тій території, що є", - заявив Хахльов.

Він також наголосив, що вдячний міському голові Рівного Володимиру Хомку за принципову активну позицію щодо реконструкції стадіону.

"В мене є прохання: відчепіться від Хомка. Коли в нього полетить перший помідор – я буду стояти поруч з ним. Ця людина сьогодні живе у форматі стадіону зранку, в обід і ввечері. З цим встає і з цим лягає спати", - приводить слова Хахльова Еrve.ua.

Читайте также: Олексія Хахльова обрали головою реформованої Рівненської обласної федерації футболу

Популярные новости