Фахівець з фізпідготовки "Карпат": "З Артемом Федецьким працювали у "Дніпрі"

1497 30.12 2017   10:16
Официальный сайт "Карпат"

Фахівець з фізпідготовки "Карпат" Павло Сіренко в інтервю офіційному сайту клубу розповів про враження, плани та очікування від роботи у львівському клубі.

– Павле Олександровичу, за вашими плечима великий досвід роботи в командах різного рангу, але у Львові ви не працювали жодного разу.

– Можна і так сказати, оскільки я розпочинав свою діяльність в одній з команд Львівської області. Також можна додати і те, що "Верес", хоч і представляє Рівне, але основним місцем дислокації цього клубу був Львів.

– Як виник варіант з "Карпатами"?

– Ми вже тривалий час знайомі з Олегом Петровичем Смалійчуком і у нас ідеї щодо співпраці були й раніше, але з різних причин "зірки на небі не сходились". У даному випадку саме віце-президент клубу, незважаючи на усі перешкоди, приклав максимум зусиль для того, щоб я працював саме в "Карпатах". Чудово розумію, у який складний для команди час ми починаємо нашу співпрацю і маю впевненість, що мій вибір правильний.

– Чи була у вас нагода ознайомитися з клубною інфраструктурою?

– Звичайно, я детально ознайомився з умовами, які створені для тренувального процесу та поспілкувався з більшістю працівників різних ланок, тим паче, що з багатьма з них ми співпрацювали раніше. Наприклад, з Даріо Друді ми знайомі ще з часу його роботи у "Зірці", з Олегом Бойчишиним були разом у хмельницькому "Поділлі", а з керівником науково-методичної групи Богданом Хоркавим разом вчились в університеті. Приємне враження справило те, що команда має усе необхідне для роботи та відновлення.

Читайте также: Богдан Куртяк: "Федецький сказав: "оце ти дебютував!"

– Чи знайомі вам деякі гравці "Карпат"?

– Тут теж жодних проблем: з Артемом Федецьким працювали у "Дніпрі", з Ігорем Худоб’яком вперше познайомився ще у 2010-му році, коли він викликався до складу Національної збірної України під керівництвом Мирона Маркевича, з іншими гравцями – номінально.

– Попереду тренувальні збори. На чому робитимете акцент у процесі підготовки до заключної частини сезону?

– З 10-го по 22-ге січня команда буде працювати у Львові на заміській базі. Основними завданнями на цей збір буде розвиток загальної та швидкісної витривалості у вправах з м’ячем, силової витривалості за допомогою спеціальних вправ. 25-го січня "Карпати" розпочинають тренувальний збір у Туреччині, який завершиться 15-го лютого. Якщо на першому зборі 50% тренувань будуть складати вправи без м’яча, то на другому всі тренування виключно складатимуться зі специфічних вправ. Основними завданнями на другий збір буде розвиток спеціальної швидкісної витривалості, швидкості та сили.

Популярные новости