"Карпати" запрошують вболівальників 3-го грудня визначити майбутнє клубу

1525 29.11 2017   09:45
Фото - Михаил Козелко, FootBoom

ФК "Карпати" звернувся до вболівальників з проханням не просто прийти на стадіон 3-го грудня на матч з "Олімпіком", а й взяти участь у визначенні майбутнього львівського клубу, інформує офіційний сайт "зелено-білих".

- Найближчим часом керівництво ФК "Карпати" прийматиме кардинальні та доленосні рішення щодо майбутнього розвитку "зелено-білих", їхньої стратегії, напрямку та кадрової політики. Ми поважаємо та цінуємо кожного нашого справжнього уболівальника, який приходить на стадіон і готовий підтримувати команду у будь-який час, за будь-якої погоди та турнірної ситуації. Саме тому, зараз нам потрібно знати вашу думку.

У неділю, 3 грудня, перед останнім домашнім матчем "левів" у 2017 році проти донецького "Олімпіка", ФК "Карпати" проведе соціологічне опитування, результати якого допоможуть під час важливих рішень у міжсезонні. Конкретні відповіді на конкретні запитання справжніх та відданих шанувальників "Карпат" дадуть можливість зрозуміти, в якому напрямку повинен рухатися львівський клуб. Прийдіть на стадіон та візьміть безпосередню участь у керуванні рідним клубом. Від ваших відповідей залежатиме майбутнє "Карпат".

Нагадаємо, поєдинок 18-го туру чемпіонату УПЛ "Карпати" - "Олімпік" відбудеться 3-го грудня (початок – о 14:00).

Читайте также: СМИ: Матч "Верес" – "Карпаты" пройдет на "Арене Львов"

Популярные новости