Олег Ящук: "У "Динамо" все зроблять, аби з оренди уже взимку, а не влітку повернути Андрієвського"

5390 26.10 2017   20:31
Фото - metalist.ua

Журналіст телеканалу "Футбол" Олег Ящук на своїй сторінці в Facebook розповів про кар'єру Олександра Андрієвського, який чудово зіграв в останніх матчах за "Зорю".

- Прекрасно витримана пауза! Просто гросмейстерська. Влітку його прагнуло бачити у своїх рядах ШІСТЬ клубів. Як вітчизняних, так і з-за кордону. "Карпати" були дуже наполегливими, запросили Олександра Андрієвського, провели перемовини. Почав з ними тренуватись, мав підписувати угоду. З'явилась на горизонті "Зоря". Запропонувала кращі умови. Зі Львова - різкий курс на Запоріжжя. В останній момент півзахисника могла перехопити польська "Термаліка". Мова йшла про повноцінний контракт.

Ігор Михайлович думав-думав - і вирішив не продавати футболіста. Рідкісний випадок, коли чуйка стала другом президента "Динамо". Не прогадав. Віддав Андрієвського в оренду. В "Зорю". До кінця сезону. Прекрасний варіант - команда готувалась до єврокубків, центр поля після переїзду до Росії Чайковського, Ліпартії збіднів + Гречишкін усе частіше почав награватись у захисті. Саша швидко знайшов себе у новому клубі і довів, що є майстром виконання стандартів, має потужний удар, сильно діє у відборі, має футбольний інтелект. У "Динамо" ВЖЕ не приховують, взимку нового півзахисника шукати НЕ потрібно.

Читайте также: Португальський рецепт для "Шахтаря" та "Динамо"

Сидорчук радше за все вибув на півроку. Його повинен замінити саме Андрієвський. Справжній джокер у кишені Хацкевича та Суркіса. Але чи погодиться його відпустити Вернидуб? Це будуть дуже складні перемовини. Однак, висновок один: "Динамо" НЕМА потреби шукати нового півзахисника. Є Буяльський, Шепєлєв, Гармаш, Корзун, усе зроблять, аби з оренди уже взимку, а не влітку повернути Андрієвського. Для Олександра настав зірковий час. На нього моментально звернули увагу і тренери національної збірної. Рідкісний випадок: лише заграв - і майже одразу в списку Шевченка. Зумів надзвичайно швидко вразити та зарекомендувати себе. Ще один крок уперед до мрії. Вернидуб справді вміє розправляти крила молодим гравцям. Прекрасні приклади - Андрієвський, а ще Харатін, Петряк, Малишев, Малиновський і т.д. Юрій Миколайович - прекрасний тренер, який улітку зробив ПРЕКРАСНИЙ вибір. Запросив Андрієвського та повернув Караваєва. Підсумок роботи - обидва помітно прогресують та викликані у головну команду країни!"

Популярные новости