Юрій Вірт: "Президент пообіцяв, що за півтора-два роки ми повернемося до Рівного"

1851 21.10 2017   20:32
fcruh.com

Післяматчева прес-конференція головного тренера "Вереса" Юрія Вірта:

- Їхали, знаючи з ким доведеться грати. "Олександрія" - команда із характером, яка має хороші бійцівськіякості. До того ж, вони мають досвід виступів у Лізі Європи. Ми серйозно готувалися до цієї гри. Знали, як саме гратиме суперник. У підсумку "Олександрія" зіграла саме так, як ми і очікували.

Дякую футболістам за дисципліну на футбольному полі. Звичайно, важко боротися, коли так багато верхових передач від суперника. Дуже високі гравці є у складі "Олександрії", в яких непросто виграти верхову боротьбу. Можливо, не все у нас виходило. Але ми проявили бажання, самовіддачу, не програли цю боротьбу. Закономірний результат.

- Скажіть, як Вам вдалося буквально за місяць створити такий боєздатний колектив для виступів в УПЛ?

- Влітку ми будували нову команду. Команда Першої ліги, при усій моїй повазі до футболістів, які там грали - потребувала підсилення. Ми активно працювали на трансферному ринку. Підбирав футболістів під свій стиль гри. З кожною грою ми прогресуємо. Є характер, бажання. Звісно, є моменти, які хочеться покращити. Але все з часом. За 2-3 місяці команда не будується. В нас дуже коротка лава запасних. Зараз у команді лише 18 футболістів. Тому, маємо дотягнути до зими і потім шукати підсилення, аби далі виконувати поставлені задачі.

- Ваша команда проводить домашні матчі у Львові. Яка перспектива розбудови інфраструктури у Рівному і повернення команди туди?

- Це більше питання до нашого президента - Олексія Хахльова. Зараз ми базуємося у Винниках. Там нас все влаштовує. Маємо якісні поля і все необхідне для тренувань та відновлення. Звісно, хочеться повернутися до Рівного. Але зараз там проблеми з інфраструктурою. Президент пообіцяв, що за півтора-два роки ми повернемося до Рівного. Сподіваємося, він своє слово дотримає, як завжди це робить.

Читайте также: "Александрия" - "Верес" 1:1. Шаран - на волоске (Видео)

Источник: НК "Верес"
Популярные новости