Гегам Кадимян: "Отримував задоволення, коли грав та працював у Львові"

19.10 2017   16:59
vorskla.com.ua

У неділю ворскляни вдома прийматимуть колишній клуб Гегама Кадимяна – львівські "Карпати". До слова, саме у статусі гравця "зелено-білих" Кадимян вперше отримав виклик та дебютував за національну збірну Вірменії. Гегам поділився спогадами про роботу у Львові.

З "Карпатами" пов’язаний окремий етап моєї кар’єри. Це хороша команда, з класним колективом та атмосферою. Я отримував задоволення, коли грав та працював у Львові. Повторюсь, "Карпати" класна команда, багато молодих, талановитих футболістів. У них є той карпатівський дух, якому завжди тяжко протистояти на полі. Знаємо, що доведеться не легко, але ми націлені знову взяти три очки. Сильні сторони "Карпат"? Знову ж таки, це їхній командний дух. Проти львів’ян завжди важко грати. В їхній грі присутньо багато боротьби, вони люблять жорсткий футбол. Зараз "Карпати" підсилились кількома досвідченими виконавцями, про це теж не варто забуват".

Ми обіграли львів‘ян на виїзді, тому, безперечно вони приїдуть в Полтаву з подвійною мотивацією. Скажу лиш, що у футболі трапляється всяке, тим він і прекрасний. Кожна команда хоче взяти три очки, але тільки гра визначить переможця. Для нас важливо здобувати позитивний результат у кожному матчі. Не має значення чи це гра в Кубку, чи в чемпіонаті. Наше завдання не змінюється в залежності від турніру, де виступаємо. Тільки максимальне налаштування та бажання перемогти у будь-якому поєдинку, – розповів Гегам офіційному сайту "Карпат".

Нагадаємо, що матч між "Ворсклою" та "Карпатами" відбудеться у суботу, 21 жовтня. Початок зустрічі о 19:30. Наразі полтавчани займають 3-е місці, а львів’яни посідають 11 місце.

Читайте также: Артем Громов: "Герта" хорошо готова физически, идет вперед большими силами"

Notícias em destaque