Максим Прядун: Головко сказав, що я маю грати агресивно, постійно навантажувати захисників

11.10 2017   21:55
fczirka.com.ua

Півахисник "Зірки" Максим Прядун розповів про свій перший виклик до молодіжної збірної України.

"Емоції були найприємніші, коли мене викликали до молодіжки. Та я зрадів ще більше, коли дізнався, що виклик отримав і Олександр Маткобожик. Усе-таки я дуже хвилювався, а вдвох було б легше. Атмосфера в молодіжній збірній просто прекрасна, усі хлопці прийняли мене дуже добре. Тренування там теж хороші, й на кожному занятті всі футболісти викладаються на повну. Ви знаєте, молодіжна збірна це така ж команда, як і інші, але збирається вона раз на місяць", - цитує слова Прядуна офіційний сайт "Зірки".

"Олександр Головко дійсно дуже хороший спеціаліст і прекрасна людина. У мене було коротке спілкування з ним, але в принципі, я зрозумів чого він від мене вимагає. Я повинен [був] грати агресивно, постійно навантажувати захисників. Я постараюсь всю свою роботу перевести в забиті м’ячі, аби допомогти свої команді, "Зірці", й ще раз отримати виклик до молодіжної збірної".

"Під час перебування у "молодіжці" я сумував за всіма своїми одноклубниками. Але постійно спілкувався по телефону й з хлопцями, й з тренерами. Вони розповідали як проходило тренування в них, я – як у нас. Роман Геннадійович знає, як проходили заняття в нас у молодіжці, тому наш тренер у курсі, в якій формі ми зараз перебуваємо".

"Карпати"? Зараз всі команди в Україні, крім "Шахтаря" та "Динамо" приблизно рівні. Проти львів’ян буде складний поєдинок, але ми повинні перемогти. Сподіваюсь, що на цей матч прийде багато вболівальників, адже коли стадіон підтримує нас, нам набагато легше протистояти суперникам", - зазначив Прядун.

Читайте также: Олександр Маткобожик: виклик до "молодіжки" надійшов у останній момент

Notícias em destaque