Юрій Вірт: "Шкода, що сьогодні не перемогли"

1359 23.09 2017   22:34
fcruh.com

Головний тренер "Вереса" Юрій Вірт прокоментував гру, в якій його підопічні зуміли відібрати очки у столичного "Динамо":

Зайшов у роздягальню після гри і футболісти сказали: "Шкода, що сьогодні не перемогли". Дійсно, ми створили достатньо гольових моментів. Напевно, вистачило б на декілька матчів вперед. Ми грали проти дуже хорошої команди. Серйозно готувалися, бо знали про силу київського "Динамо". Знали, що вони грають в агресивний, швидкісний футбол. Звичайно, результат для нас позитивний. Я задоволений ставленням усіх футболістів до гри і до роботи на футбольному полі. Думаю, ми на правильному шляху.

- Вам сьогодні вдалося зв`язати гру "Динамо" на флангах...

- "Динамо" будує свою гру через фланги. Зараз у хорошій формі перебуває Дерліс Гонсалес, Віктор Циганков... Ми приділили цим гравцям максимальну увагу. Усі відпрацювали від А до Я. Тому я радий. Це був один із найважчих матчів для нашої оборони. А в атаці, повторюся, ми теж мали хороші моменти.

- Сьогодні ваша команда підтвердила своє четверте місце?

- Ми наполегливо працюємо. Ми повинні там триматися і не опускатися нижче. Ми вже знаємо свій рівень, знаємо, як можемо і вміємо грати. Будемо рухатися лише вперед.

Читайте также: Юрий Вирт: "В матче с "Динамо" у "Вереса" будет наибольшая нагрузка на линию обороны"

- Чи був цей матч особливим для Валерія Федорчука?

- Звичайно. Він грав за "Динамо". Хотів сьогодні зіграти якнайкраще. Це людина-професіонал, який віддається своїй справі на усі 100%. Я дуже радий, що він приєднався до нашої команди.

Популярные новости