Ігор Кульчицький: "Петро Димінський дуже грубо помилився, запрошуючи іспанців"

2241 16.09 2017   18:14
Фото - sport.ua

Экс-гравець "Карпат" Ігор Кульчицький поділився враженнями від змін на тренерському містку львівської команди. Нагадаємо, іспанського спеціаліста Серхіо Наварро змінив Сергій Зайцев.

- Петро Димінський дуже грубо помилився, запрошуючи іспанців. Йому усі говорили не поспішати і не ламати так різко все, що було напрацьовано. Але президент сказав, що сам все знає і щоб йому не вказували. Що ми отримали в підсумку: понабирали гравців з 6-7 іспанської ліг, або, якщо по-нашому, то з чемпіонату області, і поставили їх у Прем"єр-лігу. Український футбол силовий, швидкісний, передбачає боротьбу. А новачки "Карпат" вміють лише перепасовуватись на власній половині поля.

Вигнали воротаря Боровика, який реально рятував, а наш воротар пропускає все, що летить у рамку. Розігнав захисників, того ж Дитятьєва, а новачки не вміють захищатися... Це була помилка нашого президента, який повірив цим іспанцям. Тепер команду знову доведеться будувати з нуля. Але коли почнеться це будівництво невідомо. Наварро вигнали, але в клубі і далі залишились Друді та Смалійчук, які і заварили всю цю кашу і продовжуватимуть далі "будувати" команду. Хоча її зараз не будувати, її рятувати потрібно. Що тепер робити з контрактами усіх цих футболістів? Це ж доведеться викидати страшні гроші на вітер, - розповів Кульчицький в коментарі plussport.com.ua

Читайте также: Даріо Друді: "Як тільки дізнався, що йде Наварро, відразу зустрівся із Зайцевим"

Наступний поєдинок – 9-го туру чемпіонату України, "Карпати" проведуть 17 вересня з "Зорею" (початок – о 17:00).

Популярные новости