Даріо Друді: "Як тільки дізнався, що йде Наварро, відразу зустрівся із Зайцевим"

1434 14.09 2017   16:58
fckarpaty.lviv.ua

Виконавчий директор ФК "Карпати" Даріо Друді в інтерв'ю офіційному сайту клубу прокоментував відставку іспанського спеціаліста Серхіо Наварро та призначення новим тренером Сергія Зайцева.

- Серхіо Наварро подав у відставку і більше не працює в "Карпатах". Хочу подякувати йому та усім тренерам, які не покладаючи рук, день і ніч працювали над розвитком клубу, намагалися досягти результату. Також скажу, що відповідальність за призначення цих тренерів лежить на мені, адже я став ініціатором їхнього запрошення до "Карпат".

Також хочу вибачитися перед президентом клубу і перед фанатами. Ми не досягли першого завдання, що його ми ставили перед собою в цьому амбітному проекті. Відзначу, що всі завдання, які стояли перед командою, не змінюються. Ми повинні посісти місце в першій шістці і змусити уболівальників гордитися своєю командою.

Зараз ми розуміли, що треба зробити зміни. Як тільки я дізнався, що Серхіо Наварро йде у відставку, відразу ж зустрівся з Сергієм Зайцевим і спитав його, чи він вірить, що з командою можна досягти результату? Він сказав "так". Причини його призначення? Вони дуже прості. Сергія Ларіоновича знають у клубі, а також він працював з командою раніше – відзначив Даріо Друді.

Читайте также: Официально: Сергей Зайцев - главный тренер "Карпат"

Популярные новости