Володимир Шаран: "З виходом Запорожана у другому таймі все змінилося"

829 28.08 2017   12:26
Фото - Денис Глушко, Footboom

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран прокоментував гру з "Ворсклою". Шаран зазначив, що його команда провалила перший тайм, а у другому все змінилося, тому що на поле вийшов Запорожан.

Сьогодні ми побачили два різні тайми у виконанні нашої команди. Перший тайм провальний тому, що дійсно було важко розбігатись хоча вранці ми робили коротке ранкове заняття, щоб підняти тонус. А вже в другому таймі ми побачили зовсім інший футбол. З виходом Запорожана у другому таймі в наших діях все змінилося.

Андрій дійсно лідер, який завжди готовий взяти гру на себе незважаючи чи є в нього мікро-травми чи повністю він готовий фізично. Він завжди на полі виказує свої кращі якості. Цей фактор зіграв вагому роль тому, що в другому таймі гра була зовсім іншою. Ми створили безліч моментів біля воріт суперника і такі моменти, безумовно, треба реалізовувати. М’яко кажучи, в цій грі ми не повинні були програвати, тому що в другому таймі ми повністю переграли "Ворсклу", - розповів Шаран офіційному сайту "Олександрії".

Нагадаємо, що Андрій Запорожан зазнав пошкодження у першому матчі із БАТЕ та пропустив гру з "Карпатами" у 6-му турі.

Читайте также: Василий Сачко: "Искренне желали, чтобы "Александрия" прошла БАТЭ"

Популярные новости