Початок реконструкції стадіону "Авангард" у Рівному знову відкладено

4791 19.08 2017   09:28
www.ogo.ua

Минає вже шостий місяць експертизи проекту реконструкції стадіону "Авангард". Сесія міськради знову спрямувала кошти на відновлення стадіону на інші потреби. Вартість запланованих робіт зросла за рік із ста до ста п'ятдесяти мільйонів гривень. Про це розповів міський голова Рівного Володимир Хомко.

Експертиза затягується. Не можу на це вплинути і не можу передати словами, які почуття це у мене викликає. Гроші були на "Авангард" ще у першому кварталі, але їх розподілили.

У другому кварталі могли би дати 62 мільйони гривень перевиконання бюджету, але знову розподіляємо їх на інші об'єкти, бо роботи без проекту не розпочати, а ще ж треба тендер оголосити. Багато причин, чому так довго. Є проблеми і в проектної організації, і в Києві — всіх деталей розказати не можу, - передає слова Володимира Хомко "Рівне Вечірнє".

Нагадаємо, що рівненський "Верес" зараз грає свої матчі у Львові, але керівництво клубу обіцяло за два роки реконструювати стадіон "Авангард" у Рівному і повернуться у рідне місто.

Читайте также: Олексій Хахльов: "Проект стадіону готовий і переданий на експертизу"

Популярные новости