Олексій Хахльов: "Проект стадіону готовий і переданий на експертизу"

1155 17.08 2017   20:43
radiotrek.rv.ua

Президент Вереса Олексій Хахльов розповів як просуваються справи з початком реконструкції рівненського Авангарду та чому це питання не має бути скандальним.

- Хто розуміється на таких речах, знає, що проект уточняється, згодом надається кошторис на експертизу, він теж уточняється. Не забуваємо, що стадіон — це найвища, п’ята категорія складності, де треба ретельно виконати всі умови по безпеці. Наразі фіналізовані конструктивні рішення, проект у повній мірі готовий і переданий на експертизу. Чекаємо штампу Держбудекспертизи. Процедура розтягнулася в часі, і терплячість частини вболівальників на межі. Вони не бачать будівельного паркану на Авангарді, і вбачають у цьому "зраду".

Враховуючи те, що стадіон — це комунальна споруда, там проходитимуть не тільки футбольні матчі, а й, наприклад, легкоатлетичні події. Тому слід було збільшити кількість доріжок — з шести до восьми, аби можна було сертифікувати стадіон, передбачити ями для стрибків.

Тендер триватиме впродовж місяця, і додайте час на оскарження результатів. Після цього побачимо й паркан будмайданчика, - приводить слова Хахльова Sport Arena.

Читайте также: Судейские назначения на 6-й тур Премьер-лиги
Популярные новости