Комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ вирішив продовжити проведення матчів УПЛ та Кубку України в Маріуполі

1573 17.08 2017   18:19
Фото - prosport-ru.tsn.ua

Сьогодні, 17 серпня, у Будинку футболу відбулося засідання Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Федерації футболу України. Одним з пунктів порядку денного засідання стало питання "Про можливість проведення матчів УПЛ на стадіоні "Іллічівець" в м. Маріуполь. Після обговорення цієї теми, під час якого виступили перший віце-президент спілки Олександр Бандурко, президент ОПФКУ "Прем’єр-ліга" Володимир Генінсон, віце-президент ФК "Маріуполь" Андрій Санін та голова Комітету Геннадій Прокопович, учасники засідання прийняли наступні рішення.

Комітет вирішив продовжити проведення матчів УПЛ сезону 2017-18 років та матчів розіграшу Кубку України в м. Маріуполі. Про це йдеться на офіційному сайті ФФУ.

Також Комітет доручив ФК "Маріуполь", спільно з усіма суб’єктами забезпечення громадського порядку та громадської безпеки, розробляти на кожний футбольний матч та затверджувати за погодженням з такими суб’єктами план забезпечення громадського порядку та громадської безпеки; не пізніше, ніж за три дні до проведення кожного футбольного матчу спільно з усіма суб’єктами забезпечення громадського порядку та громадської безпеки проводити оперативно-технічний огляд відповідних стадіонів та прилеглих до них територій, за результатами якого складати протокол (акт) про можливість проведення матчу і за запитом футбольного клубу команди-гості надавати йому копію такого протоколу (акту).

Читайте также: Матч "Маріуполь" - "Динамо" відвідає керівництво місії ОБС

Ці рішення були підтримані учасниками засідання одноголосно – 7 – "За", 0 – "Проти", 0 – "Утрималось".

Популярные новости