Володимир Шаран: "Така впевнена гра допоможе команді повірити в свої сили"

1009 12.08 2017   22:09
Фото - Денис Глушко, Footboom

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран поділився враженнями після матчу з донецьким "Шахтарем" і зазначив, що він незадоволений підсумковим результатом поєдинку.

Розумієте, раніше ми б, можливо, навіть раділи тому, що просто добре грали, але зараз нам цього мало і хочеться більшого. Безумовно, що ми налаштовувалися тільки на позитивний результат.

Хочеться відзначити, що така впевнена гра допоможе команді повірити в свої сили, що особливо важливо перед матчами з БАТЕ.

Я вже говорив перед матчем, що "Шахтар" хороший екзаменатор і на його тлі можна побачити готовність до ігор на високому рівні. Футболісти стали впевненішими у своїх силах і могли сьогодні звести матч внічию. Думаю, що це позначиться в іграх з БАТЕ і ми зможемо здобути позитивний результат в матчах Ліги Європи. Я з оптимізмом дивлюся в майбутнє, - передає слова Шарана телеканал "Футбол".

Нагадаємо, що "Олександрія" в матчах раунду плей-офф Ліги Європи гратиме проти білоруського БАТЕ. Перший поєдинок буде зіграно 17-го серпня, а у відповідь - 24-го.

Читайте также: Паулу Фонсека: "Это была очень сложная победа"

Популярные новости