Антон Кравченко: "У нас — тренерська команда"

1469 11.08 2017   23:59
olimpik.com.ua/

Центральний захисник "Олімпіка" Антон Кравченко розповів про специфіку своєї команди, різні методи брати три очки та враження від єврокубків.

Справді, багато людей пішло, але так само багато прийшло. У нас — тренерська команда, наш наставник сформував модель гри, під яку підбирає футболістів. Як бачите, підбирає успішно, результати не страждають.

Виїзд в Олександрію: найперший матч сезону, ми були свіжі, суперник свіжий. Зіграли на тому, що вони, мабуть, не чекали від нас такої впевненості з перших же хвилин. А із "Зорею" все було інакше: ми були втомлені, бо мали більше ігор — через єврокубки. Тому на передматчевій установці Роман Миколайович сказав: "Терпіть, а "свій" гол обов’язково заб’єте". Забили.

Кілька років тому, коли я був запасним у "Дніпрі", мене внесли в заявку на один поєдинок головної команди. І що я побачив? Болільники дніпрян, які вважаються найкращими в Україні, найвідданішими, мовчали цілий матч, бо образилися на команду (чи на клуб — уже не пам’ятаю). Й от цього літа ми приїжджаємо в Грецію, де вболівальники… Чесне слово, в мене мурашки по спині побігли, щойно ми вийшли на розминку! Там фани не ображаються на своїх футболістів, не мовчать… Словом, хочу ще раз таке пережити і… побачити щось схоже в Україні, - передає слова Кравченко офіційний сайт УПЛ.

Нагадаємо про те, що "Олімпік" в цьому сезоні дебютував у єврокубках. Донецька команда грала в 3-му кваліфікаційному раунді Ліги Європи проти грецького ПАОКа і поступилася за сумою двох матчів з рахунком 1:3.

Читайте также: Офіційно: Володимир Мазяр – головний тренер "Руху"

Популярные новости