Олег Венглинський: "На мою думку, Прем'єр-ліга стала цікавіше"

2082 10.08 2017   17:25
Фото - dynamo.kiev.ua

Відомий у минулому футболіст, а зараз футбольний експерт та представник експертної ради УПЛ Олег Венглинський аналізує найсвіжіші тенденції сезону.

На мою думку, порівняно з двома попередніми сезонами, турнір став цікавіший. Я, як уболівальнику футболу, з інтересом очікую кожного поєдинку. Насамперед тому, що результати непередбачувані. Немає явного аутсайдера й, очевидно, не буде. З другого боку, немає також, умовно кажучи, "третьої сили" — кількох колективів, які перебували би посередині двох полюсів, де з одного боку чемпіон і віце-чемпіон України, а з другого — решта клубів.

Можу погодитися з одним зауваженням. Так, минуло тільки чотири тури, але, як мені здається, вже тепер можна окреслити два колективи, які у майбутньому відстануть від решти, — "Чорноморець" і "Зірка".

Вважаю, орієнтовно після сьомого-восьмого туру виокремиться лідируюча шістка клубів, які боротимуться за Групу 1 на ІІ етапі: крім киян та "гірників", очікую побачити тут "Ворсклу", "Олімпік", "Олександрію" плюс… От шостого претендента визначити складніше. Подивимося, - розповів Венглинський у інтерв’ю офіційному сайту УПЛ.

Нагадаємо, що програму 5-го туру української Прем'єр-ліги в п'ятницю, 11-го серпня, відкриють "Динамо" і "Зірка". 3 матчі буде зіграно в суботу: "Олександрія" - "Шахтар", "Верес" - "Зоря" і "Сталь" - "Ворскла".

Заключні поєдинки 5-го туру будуть зіграні в неділю. В цей день "Маріуполь" прийме "Карпати", а "Олімпік" зіграє з "Чорноморцем".

Читайте также: Роман Монарев: "Возможно, увидите наших новичков в матче с "Динамо"

Популярні новини