"Зоря" — "Олімпік": прогноз Максима Калиниченка

2097 06.08 2017   16:50

Колишній півзахисник "Спартака", "Дніпра" і збірної України Максим Калиниченко підготував прогноз на матч "Зоря" – "Олімпік". Це зустріч команд у 4-му турі чемпіонату України. Гра відбудеться в неділю увечері на стадіоні "Славутич-Арена" в Запоріжжі.

"Цієї неделі відбудеться донбаське дербі, але волею долі команди не можуть повернутися додому вже мінімум третій рік. Щодо цього матчу, "Зоря", як і "Олімпік", пробилася до Ліги Європи, але старт візьме безпосередньо із групового етапу. Тим не менш, у луганчан відбулося багато змін, тому це зовсім не той колектив, що гримів минулого сезону. Юрій Вернидуб зіткнувся із великими проблемами комплектації команди: велика кількість гравців залишила клуб, на їхнє місце прийшли молоді виконавці. Щоб якось триматися у фінансовому плані, "Зоря" має заробляти на продажі лідерів, тому про стабільність зараз не може бути й мови. На мій погляд, у луганчан за підсумками чемпіонату примарні шанси знову потрапити до зони континентальних змагань.

"Олімпік", у принципі, залишився при своїх у цьому чемпіонаті – доволі самобутня і бойова одиниця. До того ж колектив спробував себе у матчах на європейській арені – досвід цього зіграє у плюс команді.

Переходячи до прогнозу, для мене не стане дивом, якщо номінальні гості недільного вечора переможуть. Зважаючи на коефіцієнт - 6,70, я б ризикнув, бо такий сценарій є вірогідним", - приводить слова Калиниченка РБ.

Ставка матчу
Прем'єр-ліга 06.08.17 19:30
Зоря Луганськ - Олімпік
Перемога Олімпік
Коефіцієнт: 6.70
Популярные новости