Юрій Вірт: "Фортуна була не на нашому боці"

1229 30.07 2017   23:05
Фото - Виктора Перегняка

Головний тренер "Вереса" Юрій Вірт прокоментував гру своєї команди у матчі проти "Олімпіка", яка завершилася унічию - 0:0:

- Ми були ближчими до перемоги. Дуже сподобалися заключні 20 хвилин у виконанні моєї команди. Дуже хотіли здобути першу перемогу. Але Фортуна сьогодні була не на нашому боці. Радий, що не пропускаємо у третьому матчі поспіль. Але дуже прикро, що не змогли забити.

- Що із Євгеном Морозенком і як налаштовуватиметеся на наступний матч?

- Євген Морозенко зараз у лікарні. За попередньою інформацією, йому надірвали вухо. Потрібно накладати шви...

Щодо матчу - в наступному турі ми граємо у Кропивницькому. "Зірку" ми вже вивчали, коли переглядали матч "Зірка" - "Олімпік". Готуватимемося до цієї гри у плановому режимі. Їхатимемо за очками.

- Як прокоментуєте пенальті?

- Пенальті призначає суддя. Якщо відверто, то я момент удару не бачив: ні першої стійки, ні другої. Відвернувся, бо не хотів дивитися. Можливо, треба було б дивитися - тоді б забили. Нерви, останні хвилини гри... Десь не пощастило... В наступній грі обов`язково заб`ємо і виграємо.

- Те, що пенальті виконуватиме Руслан Степанюк - було обумовлено до матчу?

- Думав, що битиме Антон Котляр. Але хлопці на полі вирішили по-іншому. Але справа навіть не у пенальті. В нас і після пенальті був прекрасний момент. І до. Треба бити. А ми - починаємо під себе м`яч прибирати, щось вигадувати. Без ударів - нема голів. Ми поки все дуже повільно робимо. Це у Першій лізі можна було дозволяти собі таку розкіш. А це УПЛ. Тут зовсім інші швидкості. Потрібно все робити значно швидше.

- Чи тиснутиме психологічно на команду такий результат - три безгольові нічиї поспіль?

- Гадаю, так. Три гри - без забитих м`ячів... Немає завершального удару. Але радує те, що є дисципліна в обороні. І є реальні і справді хороші гольові моменти. Значить, результативність прийде.

- Як оцінюєте шанси "Олімпіка" на вихід до наступного раунду Ліги Європи?

- Хочу побажати "Олімпіку" успіхів і підсумкової перемоги. На виїзді грати з "ПАОКом" дуже важко. Я сам колись грав на їхньому стадіоні. За підтримки їхніх уболівальників - дуже непросто грати. Але буду вболівати за "Олімпік" і бажаю їм перемоги.

Популярные новости