Андрій Паньків: "Працюємо над тим, щоб у нинішньому сезоні потрапити у першу шістку"

1482 21.07 2017   08:29

Перед першим домашнім матчем рівненського "Вереса" в УПЛ у клубному закладі "Верес Плейс" відбулася прес-конференція за участю керівників та партнерів Народного Клубу. Про це повідомляє офіційний сайт рівненського клубу.

Футбольній громадськості офіційно представили нових керівників та партнерів клубу: генерального директора ТОВ "ФК "Верес-Рівне" Андрія Паньківа; генерального директора ГС "Народний Клуб "Верес-Рівне" Євгена Донцова; голову наглядової ради ПАТ "Львівський холодокомбінат" (ТМ "Лімо"), який є генеральним спонсором НК "Верес", Юрія Копитка; співвласника титульного спонсора НК "Верес" корпорації "Global Development" Дмитра Кизиму.

Особисто мені дуже приємно приєднатися до цього червоно-чорного руху. Колись був подібний задум у "Карпат", але рівняни пішли далі. Ми створюємо боєздатний колектив, який буде боротися за високі місця. Будемо все робити, щоб клуб виступав, мав хорошу тренувальну базу. Нині команда у Винниках, на одній з найкращих баз – стадіоні імені Богдана Маркевича. Там є чудові поля, готель, тренажерний зал. Щодо гравців, то обов’язково ще будуть придбання. Першочергово потребують підсилення опорна зона та лінія атаки. Працюємо над тим, щоб у нинішньому сезоні потрапити у першу шістку, - розповів Андрій Паньків.

Читайте также: Александр Денисов: "Без транслятора остался только "Верес"

Популярні новини