Сергій Кузьменко: "Олександрія" має виступити не гірше ніж в попередньому чемпіонаті

1865 12.07 2017   21:53
fco.com.ua

Президент "Олександрії" Сергій Кузьменко поділився очікуваннями від результатів своєї команди на сезон 2017/18.

"Кидаючи ретроспективний погляд, в минулий, 26-й чемпіонат України з футболу, хочеться насамперед подякувати футболістам, тренерам, обслуговуючому персоналу, вболівальникам, представникам ЗМІ, які всі разом успішно виконали завдання поставлене перед командою. Наші хлопці в підсумку посіли 5 місце за спортивним принципом, що на один щабель вище ніж у позаминулому сезоні і вдруге в своїй історії здобули путівку в кваліфікацію Ліги Європи. Користуючись нагодою, хочу подякувати і нашим інвесторам, які незважаючи на економічні складнощі, справно виконали своє зобов’язання перед клубом. Але ми не збираємось зупинятись на досягнутому. Треба рухатися вперед", - цитує слова Кузьменко офіційний сайт жовто-чорних.

"Я б розділив виступ команди в минулому сезоні на дві частини. Перша літньо-осіння, в якій команда показувала стабільну, видовищну та результативну гру. І в підсумку посіла 4 місце в турнірній таблиці. Здавалося, що в короткій весняній частині команда збереже такий же темпоритм і навіть були надії на боротьбу за бронзові медалі чемпіонату. Але через безліч травм основних гравців, команда не змогла підтримати той рівень результативності, який був у першій частині. Долю п`ятого місця, було вирішено лише в останньому турі. В матчі проти чинного чемпіона та володаря Кубку, донецького "Шахтаря". Звичайно допомогли нам і київські "динамівці", які в останньому турі перемогли нашого основного конкурента, одеський "Чорноморець". Вже в той час ми зробили серйозні висновки і провели перемовини та підписали контракти з групою футболістів, яких рекомендував нам тренерський штаб. Щоб в підготовчий, навчально-тренувальний період, ми всі знали і розуміли, що вже в такому складі команда стартуватиме в 27-у Чемпіонаті України".

"Маючи хорошу матеріальну базу, досвідчений тренерський штаб та хороших виконавців, ми маємо виступити не гірше ніж в попередньому чемпіонаті. Надзавданням команди є: вибороти місце в першій шістці та сперечатися за путівку до Ліги Європи. Звертаючись до наших шанованих вболівальників, хотів би попрохати їх, щоб підтримка команди була не тільки в матчах з топ-клубами, а й з іншими футбольними колективами, адже все що ми розбудовуємо, примножуємо, відтворюємо робиться саме для них, наших палких прихильників. І хотілося б щоб в кожному матчі, трибуни стадіону "Ніка" були заповнені. Велику роль в цьому плані мають зіграти і засоби масової інформації, які своєю щоденною працею мають популяризувати клуб, професійно висвітлювати успіхи команди та й давати конструктивну критичну оцінку у випадках невдач. Наші вболівальники, як на мене, одні з найвідданіших та найкращих в Україні. І сподіваюсь на те, що вони і в майбутньому будуть палко підтримувати нашу команду, примножуючи традиції олександрійського футболу", - зазначив Кузьменко.

Популярные новости