ТОВ "НК "Верес" призначив нового генерального директора

1684 06.07 2017   19:00

В четверг, 6 липня, у Винниках, де проводить передсезонні збори "Верес", відбулись загальні збори засновників ТОВ "Футбольний клуб "Верес-Рівне". Як повідомлялось раніше, після відставки Ігоря Дедишина, виконуючим обов`язки гендиректора було призначено Андрія Паньківа.

Нині ж, на загальних зборах, було прийнято рішення про призначення Андрія Паньківа генеральним директором ТОВ "Футбольний клуб "Верес-Рівне", повідомив офіційний сайт клубу. Новий гендиректор розповів про своє бачення розвитку команди у сезоні 2017-2018 років.

- Наше завдання створити боєздатний колектив і забезпечити умови, за яких "Верес" може виконати поставлене завдання виходу в першу шістку. Упевнений, що ми виправдаємо сподівання партнерів та уболівальників Народного клубу "Верес". Наш клуб вже став унікальним явищем в українському футболі. І я бачу своїм завданням продовжити яскравий і переможний шлях "Вереса" на радість уболівальників і на гордість членів Народного Клубу, - сказав Андрій Паньків.

Нагадаємо, засновником ТОВ "Футбольний клуб "Верес-Рівне" є Громадська спілка "Народний клуб "Верес" та власник "Лімо" Богдан Копитко.

Читайте также: Антон Кравченко: "Заявка в "Вересе" - это какая-то ошибка"
Популярные новости