Денис Мірошніченко: "Розуміємо тренерів, на полі вже зовсім інша картинка"

1684 02.07 2017   09:37
Фото - Денис Руденко, Footboom

У першому спарингу в Польщі Денис Мірошніченко міг забивати двічі, але не склалося. Натомість, в поєдинку проти «Заґлємбе», захисник вдало зіграв на підборі після кутового, і шикарним ударом поклав круглого у дев'ятку воріт польської команди.

«У тій ситуації по-іншому не можна було зіграти. М'яч добре ліг на ногу, залишилося лише не схибити. Правда, краще б я забив такий гол в чемпіонаті».

«Цей спаринг дуже відрізнявся від попереднього. Ми вже значно більше розуміємо вимоги тренерів, відповідно, усі побачили на полі зовсім іншу картинку. Але кожен з нас розуміє, що команді треба ще дуже багато працювати, ще є помилки, які треба виправити. До того ж, ми все ще на загальній втомі. А до чемпіонату, до офіційного сезону, підійдемо значно свіжіші».

«Наш теперішній ігровий стиль мені дуже подобається. У кожного тренера є своє бачення процесу та гри. Зараз ми робимо акцент на контролі і тотальному пресингу. Команда швидко вписалася в такі тренування, у нас все з м’ячем і це тішить» – підсумував Денис Мірошніченко у коментарі офіційному сайту «Карпат».

Читайте также: Официально: Денис Мирошниченко продлил контракт с "Карпатами"

Популярные новости